Φωτογραφία του Παλιού Λιμανιού από τον Χανιώτη φωτογράφο Νίκο Μπασιά κέρδισε παγκόσμιο βραβείο μεταξύ 16.700 φωτογραφιών

Κανένα σχόλιο

Για μία ακόμη φορά το Παλιό Λιμάνι των Χανίων και ο φωτογράφος και καθηγητής Μπασιάς Νικόλαος βραβεύονται.

Ο Χανιώτης φωτογράφος και καθηγητής Νίκος Μπασιάς συμμετείχε στο 4th GREEK PHOTOGRAPHIC CIRCUIT 2016.

Αυτό αποτελεί Διεθνή διαγωνισμό, ανοικτό σε φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες από όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο των εγκεκριμένων κανόνων της PSA (Photographic Society of America), GPU (Global Photographic Union), FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique) και της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας.

"Sponsored links"

Συμμετείχε στην κατηγορία «Travel – Ταξίδια» όπου και βραβεύεται με τον Τιμητικό Έπαινο της FIAP (FIAP Honorable Mention 1) για την φωτογραφία του με τίτλο «Lines_1» που απεικονίζει το Παλιό Λιμάνι των Χανίων. Ο διαγωνισμός έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών και η διάκριση προήλθε ανάμεσα σε 16.700 φωτογραφίες από 76 χώρες από όλο τον κόσμο, που έλαβαν μέρος.

Να υπενθυμίσουμε ότι η FIAP αποτελεί τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ Διεθνή Φωτογραφικό Οργανισμό που είναι αναγνωρισμένος από την ΟΥΝΕΣΚΟ.

Η ίδια φωτογραφία έχει ταξιδεύσει και έχει διακριθεί με αναρτήσεις σε Σερβία, Τουρκία, Αυστρία, Βουλγαρία και Ινδία.

Η απονομή των βραβείων θα γίνει την Παρασκευή 8 Απριλίου στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο και ώρα 20.00.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live