17.8 C
Chania
Thursday, February 5, 2026

Χάος στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου από μπλακ – άουτ

Ημερομηνία:

Εκτός λειτουργίας το ραντάρ

Εκτός λειτουργίας έμεινε το ραντάρ – Απίστευτη ταλαιπωρία επιβατών κι εργαζομένων – Μετά τις 19.30 το απόγευμα, άρχισε η σταδιακή αποκατάσταση του προβλήματος με την πρώτη άφιξη αεροσκάφους!

Πανικός στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου από μπλακ άουτ!

Χαμός προκλήθηκε στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” του Ηρακλείου, από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι πριν τις 19.30, εξαιτίας μπλακ άουτ !

Ένα ολιγόλεπτο πρόβλημα στο σύστημα ηλεκτροδότησης, έβγαλε εκτός λειτουργίας το ραντάρ, ενώ στους χώρους του αεροδρομίου επικράτησε συνωστισμός,  λόγω των διακοπών ρεύματος, αφου το σύστημα “έπεσε”!

Παράλληλα, στην πίστα έμειναν ακινητοποιημένα αρκετά αεροσκάφη! “Συναγερμός” σήμανε νωρίτερα στο  αεροδρόμιο Χανίων, αλλά και σε αυτό της Ρόδου, για την εξυπηρέτηση συνολικά 16 πτήσεων.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου, κ. Γιώργο Πλιάκα, με την άφιξη πτήσης τσάρτερ, λίγο πριν τις 8 το βράδυ, άρχισε σταδιακά, η αποκατάσταση των πτήσεων.
Η βλάβη προκλήθηκε από πτώση της τάσης, η οποία προκειμένου να αντιμετωπιστεί, τέθηκε εκτός λειτουργίας τμήμα του ραντάρ, και κατά τη διάρκεια επανασύνδεσης, όπως φαίνεται, “έπεσε” όλο το σύστημα!
Κι όλα αυτά στο μεγαλύτερο -σε πτήσεις τσάρτερ- αεροδρόμιο της Ελλάδας! Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόβλημα προέκυψε και με την αεροδιακομιδή ασθενών από τη Ρόδο που έφτασαν όμως στο Καστέλι (δείτε εδώ) αλλά και με επιβάτες του Κρουαζιερόπλοιου COSTA ATLANTICA (δείτε εδώ)
Πηγή: cretalive

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τζέφρι Επστάιν: Ο ρόλος του Στιβ Μπάνον στη συγκρότηση ακροδεξιού μετώπου

Δεκάδες μηνύματα που περιλαμβάνονται στην τελευταία σειρά αρχείων του...

Ομολόγησε την κατασκοπεία ο στρατιωτικός – Έδινε πληροφορίες στην Κίνα

Ομολόγησε για τη δράση του ο στρατιωτικός που συνελήφθη το πρωί...

Υγειονομικoί της Χίου: «Eπιζώντες μας είπαν ότι το Λιμενικό τους εμβόλισε – Έτσι δικαιολογείται η βαρύτητα των τραυμάτων»

Ρεπορτάζ: Νεκταρία Ψαράκη Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν γύρω από το πολύνεκρο ναυάγιο...