16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Χαμός στον ΑΝΤ1 με Άδωνι: “Μας παρουσίασαν στην Γερμανική βουλή σαν παράδειγμα επιτυχίας. Mην μιζεριάζετε, βλάπτετε την Ελλάδα”

Ημερομηνία:

Ενοχλημένος από τις ερωτήσεις για την ακρίβεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε στην δημοσιογράφο Ελένη Καλογεροπούλου.

Με ένταση συνοδεύτηκε ακόμα μία τηλεοπτική εμφάνιση του Άδωνι Γεωργιάδη, αυτή τη φορά στον ΑΝΤ1.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» και όπως ήταν αναμενόμενο, πολλές από τις ερωτήσεις αφορούσε το κύμα ακρίβειας που ταλαιπωρεί τους πολίτες, τόσο στα καύσιμα, όσο και στα είδη πρώτης ανάγκης.

Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν ο κ. Γεωργιάδης αφού επανέλαβε για ακόμα μία φορά τους αριθμούς ανάπτυξης της χώρας, αλλά και την αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών, ζήτησε τόσο από την Ελένη Καλογερόπουλου, όσο και από την Μαριάνα Πυργιώτη που του έκαναν τις ερωτήσεις να μην μιζεριάζουν γιατί κάνουν κακό στην χώρα.

«Μας παρουσίασαν στην Γερμανική βουλή σαν παράδειγμα επιτυχίας. Δεν μπορεί όλοι οι άλλοι να λένε οτι πάμε καλά και εμείς να γκρινιάζουμε. Η μιζέρια κάνει κακό στην Ελλάδα. Βλάπτει την Ελλάδα. Κάνει κακό στην πατρίδα. Όποιος κάνει όλη την μιζέρια, κάνει κακό στην πατρίδα», είπε μεταξύ άλλων.

Όταν η πρώτη επέμεινε στην μεγάλη αύξηση των καυσίμων, τότε της εξαπέλυσε επίθεση, λέγοντάς της πως δεν έχει την ιδιότητα του δημοσιογράφου αλλά αυτή του ΣΥΡΙΖΑ και πως δεν είναι κακοπροαίρετες οι ερωτήσεις της.

Μάλιστα όταν του είπε οτι εκπροσωπεί τις περισσότερες ελληνικές οικογένειες, ρωτώντας για την ακρίβεια, της απάντησε: «Εσείς εκπροσωπείτε τις ελληνικές οικογένειες ή εγώ που με ψήφισαν 70.000 άνθρωποι στην Βόρεια Αθήνα. Σας παρακαλώ που εκπροσωπείτε τις ελληνικές οικογένειες. Τι είμαστε εμείς; Δεν είμαστε εκλεγμένοι των ελληνικών οικογενειών; Εσάς περιμέναμε;».

Και συνέχισε εξαπολύοντας προσωπική επίθεση: «Μια υποστηρίκτρια του ΣΥΡΙΖΑ είστε φανατική. Θα διατάξουμε μείωση των τιμών παγκοσμίως. Είμαι πρόθυμος να απαντώ σε κάθε καλόπιστη ερώτηση, είστε κακόπιστη».

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=cCdL6dIj-G8″]

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη-Επιδοτήσεις: “Ανάσταση” για χιλιάδες αγρότες

Ανάσταση για χιλιάδες αγρότες της Κρήτης καθώς ξεκινούν από...

Συνάντηση Δαφέρμου με την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων

Την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων συνάντησε η υποψήφια...

Πώς θα λειτουργούν τα beach bars και οι καντίνες στις παραλίες

Αυστηρούς κανόνες στη λειτουργία των επιχειρήσεων, στις οποίες θα παραχωρηθεί το...