22.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Χανιά: Ένα απέραντο χαλικουταριό για τα δολάρια των Αμερικάνων

Ημερομηνία:

Τις τελευταίες ημέρες και ειδικά σήμερα Κυριακή τα Χανιά έχουν γεμίσει από Αμερικάνους των βάσεων, δίχως να έχει υπάρξει κάποια σχετική ενημέρωση για έλευση κάποιου πλοίου.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι κάποια συγκεκριμένα μαγαζιά φαίνεται ότι βγαίνουν αρκετά κερδισμένα από την παρουσία τους αφού παρά την κακοκαιρία είναι κατάμεστα.

Πάντως, δεν έλειψαν και τα… παρατράγουδα, όπως αυτό που παρουσιάζουμε όπου κατάστημα στο οποίο επέλεξαν για φαγητό Αμερικάνοι αποφάσισε – προφανώς χωρίς άδεια – να περιφράξει ολόκληρη πλατεία κλείνοντας την πρόσβαση στους ντόπιους ώστε να διατηρούνται ζεστοί και προστατευμένοι από τον αέρα.

Δείτε τη φωτογραφία με την ελπίδα ότι αυτή η αθλιότητα αποτέλεσε ένα λάθος το οποίο δε θα επαναληφθεί ξανά:

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...