Έφυγε από τη ζωή ο Θωμάς Ναούμ, αγρονόμος – τοπογράφος μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο Θωμάς Νούμ ήταν πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΝΑΟΥΜ Σ.Θ. ΑΤΕ, η οποία είχε αναλάβει και είχε εκτελέσει με επιτυχία, κατά καιρούς, μια σειρά από μεγάλα και μικρότερα έργα υποδομής στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων όπως στο έργο της ανάπλασης της οδού Χάληδων.

Ήταν παντρεμένος με τη Μαργαρίτα Μαλινδρέτου και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Σπύρο και τη Μαρία.

Συλληπητήριο μήνυμα πρώην Δήμαρχου Χανίων κ. Τάσου Βάμβουκα

Αποχαιρετάμε με μεγάλη θλίψη ένα φίλο, ένα άξιο συμπολιτη μας, τον Θωμά Ναούμ.

Ο Θωμάς πέρα από άξιος επαγγελματίας μηχανικός, ήταν εξαιρετικός οικογενειάρχης, άνθρωπος που νοιαζόταν για τα κοινά της πόλης και στήριζε κοινές προσπάθειες. Θα έχω πάντα να λέω για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε στην ανάπλαση της οδού Χάληδων.

Στην αγαπητή σύζυγό του Μαργαρίτα και τα παιδιά του τα θερμά μου συλλυπητήρια!

Συλληπητήρια ανακοίνωση από τον ΟΑΧ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, με ανακοίνωσή τους, “εκφράζουν βαθιά θλίψη για την τραγική απώλεια του Θωμά Ναούμ, ενός ανθρώπου που για πάρα πολλά χρόνια στάθηκε δίπλα στον Όμιλο, στηρίζοντας το άθλημα του τένις, το οποίο παρακολουθούσε ανελλιπώς.

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράφουν τη θλίψη που προκαλεί ο απρόσμενος χαμός του.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης θέλει να εκφράσει ολόψυχα θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο, Μαργαρίτα και στα δύο του παιδιά, Σπύρο και Μαρία, στους οποίους εύχεται κουράγιο και καλή δύναμη για ν’ αντιμετωπίσουν αυτό το τραγικό γεγονός.

Καλό ταξίδι Θωμά…”.

Το ΚΚΕ Χανίων

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ “εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του Θωμά Ναούμ, στη γυναίκα του Μαργαρίτα, στα δυο του παιδιά, Σπύρο και Μαρία, συνολικά στην οικογένεια και τους οικείους του”.

"google ad"