24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Χανιά: Αναστολή κινητοποιήσεων των εργαστηριακών γιατρών

Ημερομηνία:

Στην αναστολή των κινητοποιήσεών τους λόγω των ευρωεκλογών, προχώρησαν οι εργαστηριακοί γιατροί, μετά από περίπου τρεις εβδομάδες αποχής από τα καθήκοντά τους.

Οι γιατροί δηλώνουν ρητά ότι παραμένουν σε στάση αναμονής προκειμένου να διαπιστώσουν εάν το Υπουργείο Υγείας προχωρήσει σε όλα όσα τους είχε δεσμευτεί, δηλώνοντας ότι σε αντίθεση περίπτωση, θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με τους εργαστηριακούς γιατρούς

Στο μεταξύ, τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε χθες Δευτέρα, ο Γιώργος Καστρινάκης, εκπρόσωπος των εργαστηριακών γιατρών και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα αιτήματα των εργαστηριακών γιατρών που αφορούν τις πρόσφατες κινητοποιήσεις τους.

Από την πλευρά του, ο κ. Καλογερής τους ενημέρωσε ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει ήδη εκδώσει υποστηρικτική στα αιτήματά τους απόφαση, ότι ο ίδιος αναγνωρίζει τα δίκαια αιτήματά τους, ενώ τόνισε ότι θα εισηγηθεί σχετικά στο Υπουργείο Υγείας και στους βουλευτές Χανίων.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ