Χανιά: Απολογούνται για την αρπαγή της περιουσίας ηλικιωμένης που την είχαν στο γηροκομείο

Κανένα σχόλιο

Σε εξέλιξη είναι οι απολογίες της ιδιοκτήτριας και συνιδιοκτήτριας του ιδιωτικού γηροκομείου, για την υπόθεση αρπαγής ηλικιωμένης και στη συνέχεια, της αρπαγής της ακίνητης περιουσίας της.

Πρόκειται για μία από τις τρεις δικογραφίες που αφορούν στην λειτουργία της δομής και στην φρικτή μεταχείριση ηλικιωμένων. Στην παρούσα δικογραφία εξετάζονται πράξεις πλαστογραφίας πληρεξούσιων, ιατρικών βεβαιώσεων κλπ, και έχουν ήδη απολογηθεί δύο συμβολαιογράφοι, στις οποίες έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι και η καταβολή εγγύησης 15.000 ευρώ για εκάστη.

Επίσης στην ίδια δικογραφία εμπλέκεται η ίδια κοινωνική λειτουργός που συμμετείχε στους ελέγχους που γίνονταν στη συγκεκριμένη δομή, χωρίς να διαπιστώνει πρόβλημα.

"Sponsored links"

Τρία είναι συνολικά τα ακίνητα για τα οποία καλούνται να απολογηθούν οι ήδη προφυλακισμένες, ιδιοκτήτρια και συνιδιοκτήτρια -μητέρα και κόρη- της δομής.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live