Χανιά: Διήμερο αφιερωμένο στη μουσική με δωρεάν είσοδο και συναυλίες από Magic De Spell, Gemma, Noisy Whisper

Κανένα σχόλιο

Το Chania Rock Festival είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ένα διήμερο αφιερωμένο στη μουσική, τους μουσικούς και τους μουσικόφιλους των Χανίων και της Κρήτης! Θα πραγματοποιηθεί στις 7-8 Οκτωβρίου στο Θέατρο “Δημήτρης Βλησίδης” με δωρεάν είσοδο!

ΗΜΕΡΑ 1 (Παρασκευή 7 Οκτωβρίου)

Θέλουμε να δούμε τοπικά συγροτήματα να αναρριχούνται, κάνοντας ένα ακόμα βήμα μέχρι την κορυφή!

"Sponsored links"

Θα συζητήσουμε τα μυστικά της μουσικής βιομηχανίας, θα αναλύσουμε τα tips μιας αποτελεσματικής προώθησης, θα αναφερθούμε στους τρόπους βελτίωσης της τεχνικής και εκμάθησης μουσικών οργάνων, θα εμβαθύνουμε στον προγραμματισμό και τον καταμερισμό του budget ενός συγκροτήματος, θα μιλήσουμε για τη ζωή “στο δρόμο”, τα live και τα tours και βέβαια θα απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας!

Οι καλεσμένοι μας εκλεκτοί και διακεκριμένοι!

Ετοιμάστε τις ερωτήσεις σας και ελάτε να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να ανακαλύψουμε μαζί τον δρόμο για την επιτυχία!

Πόρτες: 17.30

Event: 18.00 – 21.00

ΗΜΕΡΑ 2 (Σάββατο 8 Οκτωβρίου)

Η δεύτερη ημέρα θα είναι μία γιορτή της μουσικής με ελεύθερη είσοδο. Τρία συγκροτήματα με το δικό τους στίγμα στο χώρο της Rock μουσικής θα εμφανιστούν στο Θέατρο Βλησίδη.

Πόρτες: 19.00

Event: 19.30 – 23.30

"Sponsored links"

Φέτος το Chania Rock Festival έκλεισε 20 χρόνια ζωής και σας περιμένουμε να γιορτάζουμε μαζί για μία ακόμα φορά!
Όλα τα έσοδα του μπαρ θα διατεθούν στην Elepap Chania

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live