Χανιά: Πώς θα γίνουν οι δωρεάν έλεγχοι Rapid Test Covid-19 μέσα από το αυτοκίνητο | Διάγραμμα

Κανένα σχόλιο

Την Τετάρτη 09 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά από κλιμάκια του ΕΟΔΥ η δράση, «Δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Test) Covid-19 μέσα από αυτοκίνητο (Drive Through)».

Η δράση θα γίνει από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στον περιβάλλοντα χώρο του Μεγάρου της Αντιπεριφέρειας.

Σήμερα, δόθηκε συνέντευξη τύπου από τον αντιπεριφερειάρχη, Νίκο Καλογερή, το δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, των Επόπτη των Κινητών Ομάδων Υγείας Χανίων Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ, Στέφανο Ντουκάκη, καθώς και τον Διοικητή της Τροχαίας, Αστυνόμο Α’ Γιάννη Βλαχάκη με αντικείμενο τη δράση «ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ (RAPID TEST) COVID-19 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (DRIVE THROUGH)».

"Sponsored links"

Σε σχετικό πληροφοριακό υλικό απεικονίζεται ο τρόπος που θα γίνει η διαδικασία:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις