12.8 C
Chania
Sunday, December 14, 2025

Χανιά: Ευχαριστήριο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου για τη στήριξη στις κινητοποιήσεις

Ημερομηνία:

Σε μια δημόσια παρέμβαση με σαφές πολιτικό και κοινωνικό αποτύπωμα προχώρησε η ηγεσία των κτηνοτρόφων των Χανίων, στον απόηχο των πρόσφατων κινητοποιήσεων του πρωτογενούς τομέα. Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος του νομού εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην Υπουργό, Παύλο Πολάκη, αναγνωρίζοντας την ενεργό παρουσία και τη στάση του στο πλευρό των διαδηλωτών.

Η κίνηση αυτή έρχεται σε μια περίοδο έντονων διεργασιών για τον αγροτικό κόσμο της Κρήτης, ο οποίος διεκδικεί λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα επιβίωσης. Μέσω της ανακοίνωσης, το θεσμικό όργανο των παραγωγών επιλέγει να αναδείξει τη συμβολή του Χανιώτη πολιτικού, εστιάζοντας στην «έμπρακτη υποστήριξη» που παρείχε κατά τη διάρκεια των διεκδικήσεων.

Ηθική ενίσχυση και προώθηση αιτημάτων

Στο κείμενο της ανακοίνωσης, ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Χανίων εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, τονίζοντας ότι η συμπαράσταση του κ. Πολάκη στον «δίκαιο κτηνοτροφικό αγώνα» δεν περιορίστηκε σε επίπεδο δηλώσεων, αλλά συνοδεύτηκε από φυσική παρουσία.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του κλάδου, η στάση αυτή λειτούργησε πολλαπλασιαστικά για το κίνημα των κτηνοτρόφων. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, η υποστήριξη του βουλευτή συνέβαλε καθοριστικά στην τόνωση του ηθικού των παραγωγών, σε μια συγκυρία όπου η ενότητα και η ψυχολογία αποτελούν κρίσιμους παράγοντες για τη συνέχιση της προσπάθειας.

Παράλληλα, ο Σύλλογος αναγνωρίζει στον κ. Πολάκη ουσιαστική συμβολή στην προώθηση των αιτημάτων του κλάδου, συνδέοντας τη δράση του με την προσπάθεια διασφάλισης του μέλλοντος της κτηνοτροφίας στον τόπο. Η ανακοίνωση καταλήγει με την έκφραση ειλικρινών ευχαριστιών για τη συνολική συνεισφορά του πολιτικού στα ζητήματα που απασχολούν την κρητική ύπαιθρο.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 13/12/1943 – ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

Ένα σπουδαίο κείμενο του αντιστασιακού Χαράλαμπου Ρούπα για το...

Ελληνικό Εθνικό ταμείο φυσικού αερίου και πετρελαίων

Του Γιώργου Ουρανού Νορβηγικό Κρατικό Ταμείο Συντάξεων  Με αφορμή την πιθανολογούμενη...

Μία αλλιώτικη ενατένιση: Η έκθεση ζωγραφικής του Φώτη Λαγουδάκη

Της Πηνελόπης Ντουντουλάκη Η έκθεση ζωγραφικής του Φώτη Λαγουδάκη ,...