Χανιά: Ημερίδα ευαισθητοποίησης για θέματα ΑμεΑ από την Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Με στόχο την ανάδειξη των δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία, την προαγωγή της συμμετοχής τους στην κοινωνική ζωή και την ενημέρωση – ευαισθητοποίηση των πολιτών στον τομέα βελτίωσης της καθημερινότητας των ΑΜΕΑ, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης οργανώνει ημερίδα με τίτλο «Χωρίς Εμπόδια» την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων της ANEK LINES (Λ. Καραμανλή 148) στα Χανιά.

Στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας θα παρουσιάσουν επιλεγμένες θεματικές που αφορούν το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και την συμβολή της στην καθημερινότητα των Ατόμων με Αναπηρία (προσβασιμότητα, αποτροπή μορφών βίας και άλλα συναφή θέματα).

Επιπλέον, η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από εισηγήσεις–παρουσιάσεις εκπροσώπων φορέων που δραστηριοποιούνται σε θέματα προάσπισης των δικαιωμάτων των ΑΜΕΑ και θα παρουσιαστούν καλλιτεχνικά projects (χορευτικό δρώμενο και ταινία μικρού μήκους).

"Sponsored links"

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

· Ο ψυχολόγος Ελληνικής Αστυνομίας Αστυνόμος Α΄(ΥΓ) κ Γρηγόριος Μαυριδάκης με θέμα «Ψυχολογία των Α.με.Α. Αποδοχή και ποιότητα Ζωής»

· Ο παραολυμπιονίκης κ. Στεφανουδάκης Μανώλης με θέμα «Όταν η ζωή αλλάζει»

· Ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου Αστυνόμος Β΄ κ. Στυλιανός Καρακούδης με θέμα «Προστατεύοντας το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου. Το προλαμβάνειν καλύτερο του θεραπεύειν»

· Η Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Χανίων και μητέρα Αμέα κ Βασιλική Γαροφαλάκη με θέμα ««Μεγαλώνοντας με τον Κώστα. Τα βιώματα μιας μητέρας».

· Η Προϊσταμένη του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης Αστυνόμος Β΄ κα. Αθηνά Καραδάκη με θέμα «Ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας στην αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας σε βάρος των ΑμεΑ».

Επίσης θα προβληθεί η ταινία μικρού μήκους «Συνεχίζω» παραγωγής κ Άρη Μαρκάκη.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χορευτικό δρώμενο performance από τη κ. Ειρήνη Μαυροματάκη καλλιτέχνιδα Αμέα.

 

"Sponsored links"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live