Χανιά: Η θερμοκρασία δεν έπεσε κάτω από τους 25 βαθμούς στα Φαλάσαρνα – Μεγάλες οι θερμοκρασιακές διαφορές στην Ευρώπη

Κανένα σχόλιο

Μεγάλες θερμοκρασιακές διαφορές παρατηρούνται  σε Βορειοανατολική και Νότιοανατολική Ευρώπη τις τελευταίες ημέρες του δεύτερου δεκαημέρου του Νοεμβρίου 2022, σύμφωνα με τα όσα επισημαίνονται στο Δίκτυο ενημέρωσης για τον καιρό και το κλίμα Climatebook.

Οι μέγιστες θερμοκρασίες στην Νοτιονανατολική Ευρώπη θυμίζουν καλοκαίρι και κυρίως στην Ελλάδα και την Τουρκία. Η μέγιστη θερμοκρασία στην Ελλάδα ξεπέρασε τους 27°C το Σάββατο και την Κυριακή 19 και 20 Νοεμβρίου αντίστοιχα. Επίσης, σε αρκετές περιοχές της Ελλάδος καταγράφηκαν πολύ υψηλές τιμές ελάχιστης θερμοκρασίας, όπως για παράδειγμα ο Αυτόματος Μετεωρολογικός Σταθμός του Ε.Α.Α/meteo.gr στα Φαλάσαρνα Χανίων, όπου κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, η θερμοκρασία δεν κατάφερε να πέσει ποτέ κάτω από τους 25°C.

"Sponsored links"

Εικόνα 1. Η πορεία της θερμοκρασίας στον Αυτόματο Μετεωρολογικό Σταθμό του Ε.Α.Α/meteo.gr στα Φαλάσαρνα Χανίων την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022.

Αντιθέτως στη Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη το πρώτο κύμα ψύχους, έφερε μαζί και τα πρώτα χιόνια σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live