Χανιά: Θα βραβεύσουν τους μαθητές που δημιούργησαν το ρομπότ ταΐστρα για αδέσποτα σκυλιά

Κανένα σχόλιο

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου  στις 12μμ στην Βιβλιοθήκη του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων στα δικαστήρια η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων θα βραβεύσουν τους 13 μαθητές του 2ου Γυμνασίου Χανίων της ομάδας ρομποτικής για το ρομπότ Feedbot-Ταΐστρα για τα αδέσποτα με το οποίο διακρίθηκαν στο  Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών

Υπενθυμίζουμε ότι το ρομπότ “FeedBot” βρέθηκε στην εξάδα των διακριθέντων γυμνασίων ανάμεσα σε 128 ομάδες από όλη την Ελλάδα, δίχως να υπαρχει κατάταξη για τους πρωτους έξι.

Η ιδέα που επιλέχθηκε αφορά την σχεδίαση και κατασκευή του FeedBot, ενός ρομπότ που θα προσφέρει τροφή και νερό στα ζώα. Θα μπορούσε να λειτουργήσει για κατοικίδια ζώα σε εσωτερικό χώρο κάποιου σπιτιού, αλλά και σε δημόσιο χώρο για τις ανάγκες των αδέσποτων.

"Sponsored links"

Το ρομπότ θα εγκαθίσταται σε ένα, εύκολα προσβάσιμο για τα ζώα, χώρο και θα εξασφαλίζει την παροχή της προβλεπόμενης ή απαραίτητης ποσότητας τροφής και νερού για να εξυπηρετούνται τα ζώα που θα το πλησιάσουν και θα το χρησιμοποιήσουν.

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live