Χανιά: Θετικός σε κορωνοϊό καθηγητής σε φροντιστήριο – Συνεχίζονται τα μαθήματα

Κανένα σχόλιο

Τα κρούσματα και στα Χανιά αυξάνονται όπως και σε όλες τις περιοχές της χώρας. Μεταξύ αυτών των κρουσμάτων βρίσκεται και καθηγητής σε φροντιστήριο.

Το φροντιστήριο ακολούθησε όλες τις οδηγίες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων και του ΕΟΔΥ και αφού απολυμάνθηκαν οι χώροι του, συνέχισε τη λειτουργία του.

Πάντως οι μαθητές οι οποίοι συμμετείχαν στις τάξεις του ααποφασίστηκε να τεθούν σε καραντίνα και δε θα συμμετέχουν για το επόμενο διάστημα σε μαθήματα σε φροντιστήριο και σχολείο.

"Sponsored links"

Όσον αφορά τα μαθήματά τους στο φροντιστήριο, θα τα συνεχίσουν μέσω τηλεκπαίδευσης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live