Χανιά: Κινητοποίηση εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ενάντια στις συγχωνεύσεις τμημάτων

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων ενημερώνει ότι την Παρασκευή 15 Οκτώβρη θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση στην Α’θμια Εκπαίδευση Χανίων για το ζήτημα των συγχωνεύσεων τμημάτων.

Σε σχετικο κείμενο αναφέρει τα εξής:

Τη Δευτέρα 11 Οκτώβρη και ενώ οι εκπαιδευτικοί των Χανίων συμμετείχαν στην απεργιακή κινητοποιήση ενάντια στην Κατηγοριοποίηση των σχολικών μας μονάδων με το νόμο Κεραμέως, η Διεύθυνση Εκπαίδευσης Χανίων ενημέρωνε σχολικές μονάδες ότι βρίσκονται στη λίστα συγχωνεύσεων του υπουργείου Παιδείας.

"Sponsored links"

Οι σχολικές μονάδες των οποίων τμήματα που βρίσκονται στη δίνη του κυκλώνα είναι τα δημοτικά σχολεία Κολυμπαρίου, 2ου Κουνουπιδιανών, 1ου Κισάμου, Χρυσοπηγής, Ασκύφου, 2ο Χανίων, Καντάνου, Αγιάς Μαρίνας, 2ο Σούδας, Ταυρωνίτη, Πλατανιά ενώ κανείς δε εγγυάται ότι σύντομα δε θα υπάρξουν και άλλα.

Το ΔΣ του ΣΕΠΕ Χανίων κηρύσει για αύριο Παρασκευή 15 Οκτώβρη 2ωρη διευκολυντική στάση εργασίας (12-2 ή 2-4) και καλεί εκπαιδευτικούς, γονείς και ενώσεις γονέων στην Α/θμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης Χανίων στη 1.30μμ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live