Χανιά: Λουκέτο ενός μήνα στο κλαμπ για την παράβαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Κανένα σχόλιο

Μετά τις … γιορτές θα ανοίξει εκ νέου γνωστό κλαμπ στα Χανιά, καθώς κατά τη διάρκεια των ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ βεβαιώθηκαν τρεις διαφορετικές παραβάσεις των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, στο εσωτερικό του νυχτερινού κέντρου υπήρχαν υπεράριθμοι πελάτες, οι προβλεπόμενες αποστάσεις των τραπεζιών δεν είχαν τηρηθεί και δεν είχε αναρτηθεί πινακίδα με τον μέγιστο προβλεπόμενο αριθμό εξυπηρετούμενων πελατών.

Συνολικά επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 10.300 ευρώ και αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης για 30 ημέρες.

"Sponsored links"

Την Κυριακή διενεργήθηκαν σε όλη την Κρήτη 2.099 έλεγχοι από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ και επιβλήθηκαν επίσης πρόστιμα σε δύο πελάτες καφετέριας στα Χανιά, οι οποίοι αναμένοντας στην ουρά για την παραλαβή της παραγγελίας τους δεν φορούσαν μάσκα. Πρόστιμο επίσης για τον ίδιο λόγο επιβλήθηκε και σε υπάλληλο καφετέριας, επίσης στα Χανιά.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live