“Υπερασπίσου το παιδί”: Μαζικότατη για ακόμη μια φορά η συγκέντρωση στα Χανιά για τα Τέμπη | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Μαζική για ακόμη μια φορά η συγκέντρωση και πορεία στα Χανιά για τα Τέμπη. Καλέσματα είχαν απευθύνει εργατικά σωματεία, κινήματα και συλλογικότητες, φοιτητές και μαθητές, γονείς με τους πολίτες να ανταποκρίνονται μαζικά.

Η πορεία και αυτή τη φορά ήταν ειρηνική και μαζική με τους συγκεντρωμένους να κρατούν πλακάτ και να λένε διαρκώς συνθήματα για τα Τέμπη με σαφή ταξικό χαρακτήρα, αλλά και ενάντια στον πόλεμο, τον ιμπεριαλισμό, για την ανάγκη αντεπίθεσης του εργατικού κοινωνικού κινήματος.

  • Υπερασπίσου το παιδί
  • Εσείς μετράτε κέρδη και ζημιές, εμείς ανθρώπινες ζωές
  • Μόνιμες προσλήψεις, ασφαλή δουλειά – ΤΕΡΜΑ τα εγκλήματα
  • Στο σύστημα του κέρδους τύχη αν σωθείς, αξία στις ζωές μας να δώσουμε εμείς
  • Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό

ήταν μερικά από τα συνθήματα που γράφτηκαν σε πανό.

"Sponsored links"

Σημειώνουμε ότι οι διαδηλωτές αφού διέσχισαν όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης απηύθυναν κάλεσμα για νέα μαζική συμμετοχή στη γενική απεργία της Πέμπτης 16 Μάρτη.

Δείτε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στη σελίδα “Αυτοοργανωμένοι Δημόσιοι Χώροι“:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live