Χανιά: Μεταφυτεύτηκαν τα αλμυρίκια που ξεριζώθηκαν για να κτιστεί ξενοδοχείο

Κανένα σχόλιο

Ξεριζώθηκαν μεν μεταφέρθηκαν δε σε άλλο σημεία τα 4 αλμυρίκια στην Ακτή Κάναρη, στο σημείο που δημιουργείται νέο ξενοδοχείο.

Όπως ενημερωθήκαμε, τα δέντρα μεταφυτεύτηκαν στο χώρο της πισίνας του πρώην “Ξενία” με τις σχετικές αποφάσεις της Επιτροπής Πρασίνου να έχουν δημοσιευτεί και στην  “Διαύγεια”.

Σημειώνουμε ότι οι εργασίες έγιναν κατά τη διάρκεια κατασκευής υπόγειου πάρκινγκ κι οπότε οι ρίζες των δέντρων εμπόδιζαν τις εργασίες ενώ στο χώρο, όταν ολοκληρωθεί το έργο θα φυτευτούν νέα δέντρα και θα αποκατασταθεί το πεζοδρόμιο που τωρα έχει καταστραφεί.

"Sponsored links"

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live