Χανιά: Νέος άνδρας προσφέρει ζωή μέσα … από το θάνατό του

Κανένα σχόλιο

Ζωή μέσα από το θάνατο δίνει ένας νέος άνδρας, 44 ετών, εργαζόμενος στο νοσοκομείο Χανίων, που νοσηλευόταν στο ίδιο νοσοκομείο.

Αφού διαπιστώθηκε ότι είναι εγκεφαλικά νεκρός συνεπεία αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη, η οικογένειά του έλαβε τη γενναία απόφαση να δωρηθούν τα όργανά του, και ο δικός τους άνθρωπος να συνεχίσει να “ζει” με αυτό τον ιδιότυπο τρόπο, προσφέροντας ταυτόχρονα ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας.

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, υπό τον διοικητή κ. Μπέα, προκειμένου να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της διαδικασίας, με το πιθανότερο σενάριο να “θέλει” να “σηκώνεται” ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας για τη μεταφορά των οργάνων στην Αθήνα.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live