21.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Χανιά: Νεκρός εντοπίστηκε 49χρονος σε στέρνα στα Σφακιά

Ημερομηνία:

Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, ένας 49χρονος κτηνοτρόφος, στο Μουρί του Δήμου Σφακίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο άτυχος άνθρωπος έφυγε από το σπίτι του το πρωί. Όσο περνούσε η ώρα, οι συγγενείς του προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του στο κινητό, χωρίς να τα καταφέρουν. Τελικά ο 49χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα σε στέρνα. Πέντε πυροσβέστες από τον σταθμό των Βρυσσών έσπευσαν στην περιοχή με δύο οχήματα και ανέσυραν το άψυχο σώμα, ενώ ενημέρωσαν και τις αστυνομικές αρχές.

Δεδομένου ότι τα ρούχα και τα άρβυλα του 49χρονου βρέθηκαν δίπλα στη στέρνα η οποία έχει ένα μικρό άνοιγμα, η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Πάντως, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο άτυχος άνθρωπος ήταν φιλήσυχος και δεν είχε προστριβές με άλλους κατοίκους της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άτυχος άνθρωπος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καύσωνας μέσα στον Απρίλη – 36,6 βαθμούς στα Φαλάσαρνα!

Ταινία επιστημονικής φαντασίας θυμίζει από χθες το σκηνικό στη...

Κασσελάκης: Θα ξεπεράσουμε το 20% στις ευρωεκλογές – Διεκδικούμε την πρωτιά

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από την Αστυπάλαια...