Χανιά: Νοικιάζονται κάψουλες με κρεβάτι για 230 ευρώ, όπως στην Ιαπωνία!

Κανένα σχόλιο

Το πρόβλημα στέγης είναι μεγάλο σε όλη την Ελλάδα όμως εδώ στα Χανιά η κατάσταση φαίνεται ότι ξεφεύγει.

Χαρακτηριστική είναι και αγγελία η οποία ανέβηκε σε σελίδα στο facebook σύμφωνα με την οποία νοικιάζονται κουκέτες στην τιμή των 230 ευρώ!

Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται καν για κουκέτες αλλά για ντουλάπες / κάψουλες στις οποίες μέσα υπάρχουν στρώματα για ύπνο.

"Sponsored links"

Όπως μάλιστα ενημερωνει ο ενοικιαστής “στην τιμή περιλαμβάνεται ΔΕΗ, νερό ζεστό… “φυσικά”.

Δείτε την αγγελία:

Σημειώνουμε ότι τέτοιου τυπου “κάψουλες ύπνου” είναι αρκετά διαδεδομένες στην Ιαπωνία ενώ τελευταία εμφανίζονται και σε άλλες μεγαλουπόλεις του κόσμου όπως στο Λονδίνο, χρησιμοποιούνται όμως όχι για στέγαση αλλά για εργαζόμενους που θέλουν να ξεκουραστούν ή να κοιμηθούν σε κενές ώρες που έχουν μέσα στην ημερα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live