Χανιά: Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Δ.Ε Κεραμιών

Κανένα σχόλιο

Την Παρασκευή 17/12/2021 ο Δήμος Χανίων διοργανώνει χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους στο Κατωχώρι Κεραμιών. Ειδικότερα, το τρενάκι θα πραγματοποιεί εορταστικές διαδρομές από τις 15.30, ενώ στις 17.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κατωχωρίου διοργανώνεται η παιδική θεατρική παράσταση «Η Γέννηση του Χριστού».

Θα ακολουθήσει κέρασμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατωχωρίου και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση δώρων.

Την Κυριακή 19/12/2021, στις 13.00, ο Δήμος Χανίων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάμπων διοργανώνουν στους Κάμπους Κεραμιών, στην πλατεία, τη χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση “Χριστούγεννα στους πρόποδες των Λευκών Ορέων”. 

"Sponsored links"

Η εκδήλωση περιλαμβάνει φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου, δώρα για τα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη, παιδική παράσταση «Η παράσταση του ξωτικού από το Βόρειο Πόλο», συναυλία με το συγκρότημα του Νίκου Ποντικάκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Χριστουγεννιάτικες εκδηλωσεις στα Κεραμια

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live