16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Χανιά: Ο καυγάς έξω από το μπαρ, η συνέχεια στο δρόμο και το μαχαίρωμα

Ημερομηνία:

Ένας 37χρονος τραυματισμένος με μαχαίρι στο πόδι και δύο άτομα που αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές, είναι ο απολογισμός αιματηρού επεισοδίου, τα ξημερώματα της Τρίτης, στα Χανιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, όλα ξεκίνησαν σε υπαίθριο χώρο έξω από μπαρ, όταν – υπό συνθήκες που ακόμα διερευνώνται – σημειώθηκε καυγάς μεταξύ τριών ανδρών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εμπλεκόμενοι πιάστηκαν στα χέρια. Στην συνέχεια ο 37χρονος, ο οποίος είναι κάτοικος Χανίων, μπήκε στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε από το σημείο, ωστόσο οι άλλοι δύο φέρονται να τον ακολούθησαν με άλλο όχημα, δίνοντας συνέχεια στο επεισόδιο.

Κάποια στιγμή τα δύο οχήματα σταμάτησαν και τότε ένας από τους δύο φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι στον μηρό τον 37χρονο, ενώ ακολούθως έσπευσαν να απομακρυνθούν, παίρνοντας μάλιστα και το όχημα του τραυματία.

Ο τελευταίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι διωκτικές αρχές αναζητούν τους άλλους δύο εμπλεκόμενους, που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι επίσης Έλληνες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ