17.8 C
Chania
Τρίτη, 3 Μαρτίου, 2026

Χανιά: Πρόστιμο – μαμούθ σε γυναίκα που παρείχε υπηρεσίες περιποίησης νυχιών

Ημερομηνία:

Κλιμάκιο της ΑΑΔΕ, συνοδευόμενο από αστυνομικούς, πραγματοποίησε ελέγχους στα Χανιά την περασμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και της άσκησης επαγγέλματος χωρίς νόμιμη άδεια.

Συγκεκριμένα, ελεγκτές από το Ηράκλειο εντόπισαν, ύστερα από έρευνα στα social media, μια γυναίκα στα Χανιά που παρείχε υπηρεσίες περιποίησης νυχιών χωρίς να έχει δηλώσει την έναρξη επαγγέλματος και χωρίς να εκδίδει αποδείξεις.

Ως αποτέλεσμα, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 35.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Οικονομικών έχει προαναγγείλει από το περασμένο φθινόπωρο ελέγχους σε χρήστες των social media που ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα και βρίσκουν πελάτες στο διαδίκτυο χωρίς να τηρούν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«4 λεπτά & 12 δευτερόλεπτα»: Το βραβευμένο έργο του Τζέιμς Φριτς ανεβαίνει στην Κίσσαμο

Το βραβευμένο έργο «4 minutes 12 seconds» του Τζέιμς Φριτς παρουσιάζεται από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης στην Κίσσαμο στις 6 Μαρτίου. Σκηνοθεσία Νικορέστης Χανιωτάκης, μουσική Κωστής Μαραβέγιας.

Πρωτοδικείο Σητείας: Οριστική απαλλαγή δανειολήπτριας και παύση εκποίησης αγροτεμαχίων μετά από 8 χρόνια αδράνειας

Το Πρωτοδικείο Σητείας αποφάσισε οριστική απαλλαγή δανειολήπτριας και παύση εκποίησης αγροτεμαχίων μετά από 8 χρόνια αδράνειας εκκαθαριστή και τραπεζών.

Προκήρυξη εξετάσεων για Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικού Μεταφορέα στα Χανιά

Προκηρύσσονται εξετάσεις για Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικού Μεταφορέα στα Χανιά στις 27 Μαρτίου 2026. Αιτήσεις έως 19 Μαρτίου. Πληροφορίες στη Δ/νση Μεταφορών.

«Λευκά Όρη»: Ένα ντοκιμαντέρ – σταθμός για την Αντίσταση στην Κρήτη

της Ιωάννας Αρχοντάκη Το ντοκιμαντέρ «Λευκά Όρη» του Αλέξανδρου Παπαθανασίου,...