29.8 C
Chania
Saturday, October 5, 2024

Χανιά: Σήμερα στον ανακριτή οι δύο ληστές – Ευχαριστούν την Αστυνομία οι πράκτορες του ΟΠΑΠ

Ημερομηνία:

Σήμερα το πρωί, αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή οι δύο Χανιώτες που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ιδιοκτητριών πρατηρίων υγρών καυσίμων και πρακτορείων του ΟΠΑΠ καθώς σε διάστημα λίγων μηνών είχαν διαπράξει τουλάχιστον επτά ληστείες.

Οι δύο ληστές που συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη και απολύτως επιτυχημένη επιχείρηση, τις νυχτερινές ώρες της προηγούμενης Κυριακής προς Δευτέρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, προχθές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ τα αδικήματα με τα οποία κατηγορούνται είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Εν τω μεταξύ το σωματείο ιδιοκτήτων πρακτορείων του ΟΠΑΠ στα Χανιά, με ανακοίνωση του ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων και τον Ταξίαρχο Αρτέμη Κουτσαυτάκη, για τη σύλληψη των ληστών, αλλά και για την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας τόσο σε ότι αφορά το εργαζόμενο προσωπικό, όσο και τη συγκεκριμένο κλάδο επιχειρηματιών.

Στην ανακοίνωση τους ο Σύλλογος Πρακτόρων αναφέρει:

Ευχαριστούμε δημόσια την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων και τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων Ταξίαρχο  Κο Αρτέμιο Κουτσαυτάκη καθώς και το προσωπικό της ΕΛΑΣ στα Χανιά για τις προσπάθειες που κατέβαλλε για την σύλληψη των ληστών, που το τελευταίο διάστημα αποτελούσαν απειλή, για τους συναδέλφους πράκτορες της ΟΠΑΠ ΑΕ στο νομό μας, αλλά και της  τοπικής μας κοινωνίας.

Το   Δ.Σ.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ