27.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Χανιά: Στέλεχος της ΝΔ και παραλίγο υποψήφιος ο αστυνομικός που συνελήφθη για διαφθορά – Υποψήφιος ο γιος του με την παράταξη Παπαδογιάννη

Ημερομηνία:

Ενεργοί στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι και οι δύο αστυνομικοί, πατέρας και γιος, που εμπλέκονται στην υπόθεση διαφθοράς στα Χανιά.

Αφορμή για να αρχίσουν έρευνες σε βάρος του, σύμφωνα με πληροφορίες στάθηκε μια καταγγελία για εκβιασμό που έφτασε στη Διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων. Ο αστυνομικός σύμφωνα με την καταγγελία φαίνεται ότι ζήτησε μεγάλο χρηματικό ποσό, ύψους 30.000 ευρώ από πολίτη με πρόσχημα ότι θα τον βοηθήσει να κερδίσει σε διαδικασίες πλειοδοτικού διαγωνισμού για καντίνα. Ο πολίτης τότε σύμφωνα με πληροφορίες προχώρησε στην καταγγελία του και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες.

Το απόγευμα της Κυριακής στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση και ο αστυνομικός συνελήφθη παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι του ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν και 8.000 ευρώ τα οποία ήταν προσημειωμένα και παρέλαβε ο γιος του, επίσης αστυνομικός.

Αμέσως μετά η αστυνομία με παρουσία εισαγγελέα μπήκε στο σπίτι, τους συνέλαβε και τους μετέφερε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων όπου και κρατούνται.

Ο αστυνομικός και Διοικητής ΒΟΑΚ Χανίων είναι γνωστό ότι αποτελεί στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ενώ είχε εκφράσει τη βούλησή του να είναι και υποψήφιος βουλευτής κάτι το οποίο τελικά δε συνέβη. Όσο για το γιο, υπήρξε υποψήφιος με τον συνδυασμό του Άρη Παπαδογιάννη που υποστηριζόταν από τη Νέα Δημοκρατία.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά,...

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου,...