17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Χανιά: Συνέλαβαν τον άνδρα που έκανε πλάκα για βόμβα στα Δικαστήρια

Ημερομηνία:

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων για το τηλεφώνημα φάρσα όπως αποδείχθηκε το πρωί της Παρασκευής στα δικαστήρια.

Το τηλεφώνημα που έκανε εχθές το πρωί ένας άγνωστος άνδρας αναστάτωσε όλους όσοι βρίσκονταν στο Δικαστικό Μέγαρο εκείνη την ώρα με την αστυνομία να εκκενώνει άμεσα το χώρο ενώ ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι ερεύνησαν το σημείο για τυχόν εκρηκτικό μηχανισμό.

Τελικά το τηλεφώνημα αποδείχθηκε φάρσα και σύμφωνα με πληροφορίες λίγες ώρες αργότερα η Ασφάλεια Χανίων συνέλαβε έναν άνδρα 51 ετών ο οποίος κατηγορείται για απειλή και διατάραξη δικαστικών συνεδριάσεων.

Πριν από δύο εβδομάδες, ανάλογα περιστατικά σημειώθηκαν στα Χανιά, στο Αρχαιολογικό μουσείο αλλά και σε σούπερ μάρκετ.

Να σημειωθεί ότι τέτοιου είδους πλάκες έγιναν και στο Ηράκλειο στα τέλη του Οκτωβρίου με μία γυναικεία φωνή να προειδοποιεί για ύπαρξη βόμβας.

ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ