27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Χανιά: Συνελήφθησαν με τους λαγούς στα χέρια

Ημερομηνία:

Την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, κατά τις μεσημεριανές ώρες, οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων περιπολούσαν στην ευρύτερη περιοχή ΔΕ Θερίσου του Δήμου Χανίων.

Γύρω στις 14:15 και ενώ είχαν σταματήσει στη θέση «Άγιος Μάμας» σταμάτησαν ένα διερχόμενο αγροτικό με 2 επιβάτες. Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν 4 πνιγμένοι λαγοί και 8 λαγωνικά σκυλιά.

Οι παραβάτες ενημερώθηκαν ότι συλλαμβάνονται για παράνομη θήρα λαγού και στη συνέχεια οδηγήθηκαν  στην Δ/νση Δασών Χανίων όπου ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους για παράνομη θήρα λαγού με κυνηγετικούς σκύλους, εκτός κυνηγετικής περιόδου, σε δασώδη ορεινή περιοχή.

Κατασχέθηκαν οι 8 κυνηγετικοί σκύλοι, το αγροτικό αυτοκίνητο καθώς και οι 4 λαγοί. Τα κατασχεμένα θηράματα καταστράφηκαν και δεν εκποιήθηκαν επειδή ήταν θηρευμένα πριν ώρες και είχαν ήδη μυρίσει.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων για την πρωτοφανή δίωξη στον Δ. Ανθούση

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν Χανίων καταγγέλλει  στον Χανιώτικο...

Μπορεί κάποιος άνθρωπος να μας “κάψει” τον εγκέφαλο;

Ενίοτε αισθάνεσαι πως «καίγονται» εγκεφαλικά κύτταρα σε συναναστροφές. Όντως...