22.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Χανιά: Συνελήφθη 16χρονη για ξυλοδαρμό συμμαθητή της – Στο αυτόφωρο και ο πατέρας της

Ημερομηνία:

Νέο περιστατικό σχολικής βίας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά με πρωταγωνίστρια κορίτσι που άσκησε βία ενάντια σε αγόρι. Μια 16χρονη μαθήτρια συνελήφθη την Πέμπτη για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος 15χρονου συμμαθητή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι, έξω από σχολικό χώρο, όταν η 16χρονη είχε διαπληκτισμό με τον συμμαθητή της και τον χτύπησε στο κεφάλι. Ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα.

Εκτός από τη σύλληψη της ανήλικης, οι αστυνομικοί προχώρησαν και στη σύλληψη του πατέρα της για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει: 

Συνελήφθη, την Πέμπτη (26/9) στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ανήλικη κατηγορούμενη για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικής βλάβης σε βάρος επίσης ανήλικου ημεδαπού. Επιπλέον, συνελήφθη ο κηδεμόνας της ανήλικης και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι, μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης (25.09.2024) οι δύο ανήλικοι ενεπλάκησαν σε φραστικό επεισόδιο και στη συνέχεια με την χρήση σωματικής βίας η ανήλικη προκάλεσε τον τραυματισμό του ανήλικου.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα έξωθεν σχολικού συγκροτήματος του Δήμου Χανίων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν θα είμαι υποψήφιος, δεν θα εκδηλωθώ υπέρ κάποιου» λέει ο Παππάς – «Δεν πήγαινε άλλο» είπε ο Φάμελλος

Δεν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ο επικεφαλής...

Ηράκλειο: Έπιασαν τη γυναίκα που εξαπατούσε πολίτες σε όλη την Κρήτη

Τέσσερις υποθέσεις τηλεφωνικών απατών και πέντε απόπειρες εξιχνιάστηκαν από τους Αστυνομικούς...

Παίζουν τα ρέστα τους…

Το 2021 κάποιοι και κάποιες (εταιρείες) έπαιξαν το χαρτί «Ανδρέας...