13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Χανιά: Το τελευταίο αντίο στην 22χρονη Γεωργία…

Ημερομηνία:

Η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι της άτυχης 22χρονης φοιτήτριας Γεωργίας Σολανάκη που άφησε την τελευταία της πνοή, την περασμένη Τρίτη, ενώ έκανε προπόνηση στο στάδιο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής όπου σπούδαζε, την αποχαιρετούν σήμερα Παρασκευή 17 Ιουνίου, στο χωριό Παλαιά Ρούματα των Χανίων.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδερφή της που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν τη Γεωργία τους και περιμένουν απαντήσεις για τον ξαφνικό χαμό της.

Η φοιτήτρια και αθλήτρια στίβου, σύμφωνα με πηγές από το οικογενειακό της περιβάλλον, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας έδειξαν πως έπαθε ανακοπή, ωστόσο αναμένονται και τα αποτελέσματα των ισστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Η νεκροψία έδειξε επίσης ότι η 20χρονη δεν φαίνεται να είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ σημαντικά θα είναι και τα στοιχεία που θα προκύψουν από το smartwatch που φορούσε την ώρα της προπόνησης το απόγευμα της Τρίτης.

Το νεαρό κορίτσι, ήταν αθλήτρια στο τμήμα στίβου του Θησέα Περιβολίων και τριτοετής φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Στον πρόσφατο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα είχε ταξιδέψει στο Ηράκλειο για να λάβει μέρος στα αγωνίσματα των 100 και των 200 μέτρων καθώς και στην σκυταλοδρομία 4×100 μέτρα, συμμετέχοντας με την ομάδα του Θησέα στον Όμιλο της Κρήτης.

Λουλούδια στη μνήμη της Γεωργίας

Εκατοντάδες φοιτητές του ΤΕΦΑΑ βρέθηκαν στο πανεπιστημιακό στάδιο του ΔΠΘ, στο σημείο όπου έφυγε από την ζωή η 22χρονη συμφοιτήτρια τους για να αφήσουν λίγα λουλούδια στην μνήμη της.

Άπαντες βουβοί, με το χειροκρότημα στο τέλος να αποτελεί τον αποχαιρετισμό στην Γεωργία που δεν πρόλαβε να πάρει το πτυχίο και να θυμάται την Κομοτηνή.

“Καλή επιστροφή  Γεωργία, στην πατρίδα σου, που θα σε δεχτεί για πάντα. Η Κομοτηνή σε χαιρετά”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...