18.8 C
Chania
Tuesday, October 8, 2024

Χανιά: Τύφλα στο μεθύσι 16χρονος στον Πλατανιά

Ημερομηνία:

Το καλοκαίρι, στην Κρήτη, είναι συνηθισμένο φαινόμενο να βλέπει κανείς νεαρούς να κυκλοφορούν μεθυσμένοι στους δρόμους, κυρίως σε τουριστικές περιοχές. Πολλοί από αυτούς καταλήγουν στο νοσοκομείο αφού κατανάλωσαν πολύ περισσότερο αλκοόλ από όσο μπορεί να αντέξει ο οργανισμός τους.

Το ίδιο συνέβη και σε έναν 16χρονο Νορβηγό, ο οποίος λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να διακομιστεί στο Νοσοκομείο. Ο νεαρός βρισκόταν μεθυσμένος σε πιάτσα ταξί στον Πλατανιά Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Η κατανάλωση αλκοόλ από νεαρά άτομα είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες αρνητικές συνέπειες, όπως ατυχήματα, τραυματισμούς και ακόμα και θάνατο. Είναι σημαντικό οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί να ενημερώνουν τα παιδιά τους για τους κινδύνους της κατανάλωσης αλκοόλ και να τους ενθαρρύνουν να κάνουν υγιείς επιλογές.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ