26.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Χανιά: Aπατεώνες έκλεψαν από ηλικιωμένο 12.000 ευρώ

Ημερομηνία:

Άγνωστοι απατεώνες κατάφεραν να αποσπάσουν 12.000 ευρώ από έναν 91χρονο στα Χανιά, παριστάνοντας τους λογιστές του.

Το περιστατικό συνέβη στις 24 Νοεμβρίου, όταν οι επιτήδειοι κάλεσαν τον ηλικιωμένο στο σπίτι του και του είπαν ότι δικαιούται market pass. Ο 91χρονος, επειδή δεν γνώριζε το θέμα, έδωσε το τηλέφωνο στην κόρη του, η οποία και αυτή έπεσε στην παγίδα τους.

Οι απατεώνες κατάφεραν να πείσουν την 46χρονη κόρη του 91χρονου ότι θα έπρεπε να προχωρήσει σε συναλλαγές μέσω e-banking, προκειμένου να ολοκληρώσουν την διαδικασία για το market pass. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, κατάφεραν να αποσπάσουν το ποσό των 12.000 ευρώ.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία Χανίων την Τρίτη 28 Νοεμβρίου. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσουν τους δράστες.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ