23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

ΧΑΝΙΑ Παράπονα – Καταγγελίες: H παιδική χαρά στα Νεροκούρου, οι περιέργες διαγραμμίσεις στον ΒΟΑΚ και οι αλλαγές στο νοσοκομείο Χανίων

Ημερομηνία:

Η σελίδα στο facebook “ΧΑΝΙΑ Παράπονα – Καταγγελίες” έχει καθιερωθεί ως ένας ψηφιακός τόπος που αναδεικνύονται προβλήματα των πολιτών στα Χανιά αλλά και θέματα που τους ενδιαφέρουν. Ο στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών ώστε να βρίσκονται λύσεις που θα βελτιώνουν τη ζωή στην πόλη μας.

Όπως τονίζεται και στην περιγραφή της σελίδας “η σελίδα δεν έχει καμία σχέση και δεν αντιπροσωπεύει τον Δήμο Χανίων ή άλλη υπηρεσία”

Ακολουθεί μια σειρά από θέματα που αναδείχθηκαν τις τελευταίες ημέρες από τη σελίδα:

Ζημιές στην παιδική χαρά Νεροκούρου

“Να θες να πας τα παιδιά σου να παίξουν…και να μην μπορείς!

Παλι “καποιοι” δεν είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν..και ξέσπασαν στη παιδική χαρά στα Νεροκουρου!Έσπασαν…έβαψαν..έβαλαν και φωτιά…ακόμα και τους κορμούς ξήλωσαν!

Επιτέλους…τελειώνει ο κόμβος Μουρνιων!

Μέτα από πολλά χρόνια καθυστερήσεων…γραφειοκρατίας κλπ κλπ…ίσως ένα από τα σημαντικότερα έργα που εκτελούνται σε όλο το Νομό μας…..δείχνει ότι φτάνει στο τέλος του!!

Ήδη σήμερα έπεσε το “ασφαλτικο” που προηγείται της ασφάλτου……Η μεγάλη δουλειά που αφορούσε τα έργα υποδομής…… αποχετευτικά λυμάτων , ομβρίων , μετακινήσεις δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης , καθώς και υπογειοποίησης καλωδίων ολοκληρώνονται!Να θυμίσουμε ότι τον Νοέμβριο δηλαδή σε περίπου 2 μήνες θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το έργο του κόμβου των Μουρνιών, δηλαδή να τελειώσει η διάνοιξη των 1.600 μέτρων δρόμου, να έχει ασφαλτοστρωθεί και να έχουν διαμορφωθεί πεζοδρόμια αλλά και οι παρακαμπτήριες οδούς!

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 3,5 εκατομμύρια & Προϊσταμένη Αρχή Ο.Α.Κ. Α.Ε.!

"google ad"

ΒΟΑΚ προς Κολυμπάρι: Κουίζ για δυνατούς λύτες… Ποια γραμμή είναι η σωστή;

Απο Πλατανια προς Κολυμβαρι…άντε βγάλε άκρη τώρα…..

Και φανταστείτε και το βράδυ που δεν υπάρχει και φωτισμός!!

Έγινε μια αρχή προς το καλύτερο στο νοσοκομείο Χανίων

Άντε να δούμε…θα τα αλλάξουν όλα;

Αριστερά τα παλιά πατώματα στο Νοσοκομείο μας…..δεξιά το καινούργιο που έχει αλλάξει σε κάποια σημεία!!!

Εκτός από το εμφανισιακό κομμάτι… είναι και ΜΕΓΑΛΟ θέμα υγιεινής να αλλαχτούν όλα τα πατώματα!

Ελπίζουμε τώρα που έγινε μια αρχή να συνεχίσει και να γίνουν όλα όσα χρειάζεται το Νοσοκομείο μας και εσωτερικά και εξωτερικά!!

Τι γίνεται τα βράδια στη Χονολουλού;

Τι γίνεται εκεί τα βράδια κανείς δεν ξέρει..

Στο μικρο αυτό κτήριο στην Ελ Βενιζέλου(Χονολουλού)που είναι κλειστό πολύ καιρό….κόσμος μπαίνει…κόσμος βγαίνει……κόσμος κοιμάται έξω στην αυλή….
Μου θυμίζει την περίπτωση με το μικρο σπιτάκι του ΠΙΚΠΑ απέναντι από την τράπεζα Χανίων πριν λίγους Μήνες….που συνέβαινε το ίδιο και ξαφνικά ένα πρωί κάηκε!!Νομίζω ότι και σύμφωνα με το σχέδιο Πόλης….αυτό πρέπει να κατεδαφιστεί και να γίνει πλατεία!!

Οι διαγραμμισεις που φωσφορίζουν στην Αυστραλία είναι λύση για τα Χανιά; 

Τι σκέφτηκαν οι άνθρωποι…

Στην Αυστραλία οι διαγραμμίσεις των δρόμων βάφτηκαν με ένα υλικό, το οποίο φωσφορίζει το βράδυ και βελτιώνει την οδική ασφάλεια! Η συγκεκριμένη λύση μοιάζει ιδανική για το μέρος του οδικού δικτύου, το οποίο δεν διαθέτει επαρκή φωτισμό. Ούτως η άλλως δεν είναι δυνατή η φωταγώγηση όλων των δρόμων, τόσο λόγω κόστους, όσο και για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος!(Απο-> carselectric)Τι λέτε θα το δούμε ποτέ και εδω Ελλάδα;;

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...