20.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Χαρά για τη νέα γεώτρηση στον Κουφό του Δήμου Πλατανιά

Ημερομηνία:

Ο Τοπικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων Κουφού νιώθει επιτακτική την ανάγκη να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες του σε όλους όσους συνέβαλαν έμπρακτα στην αποπεράτωση ανόρυξης της νέας γεώτρησης στη θέση Χαλέπα του τοπικού διαμερίσματος Κουφού του δήμου Πλατανιά.

Ένα πολλά υποσχόμενο έργο πνοής για την άρδευση της περιοχής που παρόμοιό του είχε χρόνια να υλοποιηθεί και το οποίο θα δώσει νέα ώθηση στις αρδευτικές ανάγκες του κάμπου ο οποίος ως γνωστόν αποτελείται από μεγάλη ποικιλότητα καρποφόρων δέντρων.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε θερμά τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή για την αμέριστη και αδιάκοπη στήριξή του σε κάθε βήμα του έργου μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Χωρίς τη στήριξή του το έργο αυτό δε θα είχε πραγματωθεί ποτέ. Τη Διεύθυνση Τεχνικών έργων και τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Χανίων οι οποίες με ταχείς και στοχευόμενες διαδικασίες προχώρησαν στην έναρξη του έργου της ανόρυξης. Την ανάδοχο εταιρεία DrillMaster η οποία εκπόνησε το έργο με απόλυτο επαγγελματισμό και τεχνογνωσία παραδίδοντας ένα έργο υψηλής ποιότητας κατασκευής μέσα στους προβλεπόμενους χρόνους. Όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες που ανταποκρίθηκαν άμεσα και με ζήλο για την ολοκλήρωση αυτού του έργου.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε συγκεκριμένα μέλη του ΤΟΕΒ Κουφού τα οποία δεν αρνήθηκαν τη βοήθεια σε οποιοδήποτε θέμα τους ζητήθηκε προκειμένου να εξυπηρετήσουν το κοινό συμφέρον του τόπου τους.

Σαν συμβούλιο του ΤΟΕΒ Κουφού νιώθουμε την ανάγκη και οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας παραδίδοντας ένα έργο για την ωφέλεια του τόπου και των ανθρώπων του, λειτουργώντας πάντα δημιουργικά με ενότητα και πρόοδο για το κοινό καλό.

Πρόεδρος Συμβουλίου ΤΟΕΒ Κουφού, Παναγιώτης Μαργιολάκης»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...