Χιλιάδες μπάλες από την Περιφέρεια στα σχολεία της Κρήτης για την ενίσχυση του σχολικού αθλητισμού

Κανένα σχόλιο

Χιλιάδες μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ μοιράζει η Περιφέρεια Κρήτης στα σχολεία Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ενισχύοντας τον σχολικό αθλητισμό.Υπήρξε συνεργασία της Περιφέρειας με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης και έγινε καταγραφή των αναγκών σε μπάλες.

Ήδη έγινε η πρώτη προμήθεια 2200 για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ενώ αντίστοιχος αριθμός σε μπάλες ετοιμάζεται για να παραδοθεί στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, επεσήμανε, πως η Περιφέρεια επενδύει στον αθλητισμό και τη νέα γενιά και ευχαρίστησε όλους για την συνεργασία.

Παράλληλα πρόσθεσε, ότι ο αθλητισμός είναι Πολιτισμός και κάθε έργο υποδομής και άθλησης στους νέους είναι σπουδαία «επένδυση».

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live