Χριστουγεννιάτικη γιορτή υπερμετάδοσης κορωνοϊού με τη σφραγίδα του Δήμου Χανίων | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Δεν ξέρουμε αν η δημοτική αρχή περίμενε αυτό που συνέβη σήμερα στην πλατεία στο Γυαλί Τζαμισί, όμως οι εικονες, αν και χαρουμενες προκαλουν εντονότατο προβληματισμό.

Πολλές εκατοντάδες άνθρωποι στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο, δίχως την τήρηση κανενός μέτρου ασφαλείας, με την πλειοψηφία να μη φορά τη μάσκα βρέθηκαν στην πλατεια για τη γιορτή φωτοδότησης του δέντρου.

Οπωσδήποτε, ο Δημος Χανίων ως εκπρόσωπος της επίσημης πολιτείας, τη στιγμή που περιπου 120 συμπολίτες μας βρίσκονται στα νοσοκομεία του νησιού, δίνει ένα χριστουγεννιάτικο μήνυμα μη τήρησης των μέτρων, σε μία γιορτή υπερμετάδοσης του κορωνοϊού.

"Sponsored links"

Δείτε φωτογραφίες:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live