Χριστουγεννιάτικη προσφορά αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου

Κανένα σχόλιο

Μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων και ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο μέσα στην πανδημία του κορωνοϊού, η Ιερά Μητρόπολη μας συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό της έργο,  αυτές τις άγιες ημέρες   μοίρασε κρέας και διαφόρων ειδών τρόφιμα, σε εκατοντάδες οικογένειες και άτομα που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες σίτισής τους, σε άτομα που βιώνουν την ανεργία και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Το  Κεντρικό μας Συσσίτιο  έμπνευση και επιθυμία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού, το οποίο λειτουργεί υπό τον συντονισμό του Πρωτοσυγκελλεύοντος Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού, με την βοήθεια του υπεύθυνου κ. Ευθυμίου  Σημανδηράκη, της μαγείρισσας κ. Μαρίας Αυγέρου, καθώς και ομάδας εθελοντών και εθελοντριών, την αρωγή Κληρικών και  την ευγενική προσφορά χορηγών του τόπου μας, ενίσχυσε τις οικογένειες αυτές που πραγματικά ζουν στα όρια της φτώχειας, ώστε να γεμίσουν και εκείνες, το γιορτινό τους τραπέζι.

Αυτό είναι μέρος μόνο από το έργο του φιλόπτωχου το οποίο ενισχύει άπορους συνανθρώπους μας προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους και να πληρώσουν χρέη και λογαριασμούς, δαπανηρά χειρουργεία και φάρμακα.

"Sponsored links"

Η Ιερά Μητρόπολη μας ευχαριστεί όλους τους δωρητές που η συμπαράσταση τους πάντα είναι συγκινητική.     

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live