Χριστόδουλος Ξηρός: Απροθυμία σύλληψης ή φροντιστήριο… ρουφιανιάς;

Κανένα σχόλιο

Κύριε Διευθυντά,

Τι είναι πάλι τα πρωτάκουστα που διαβάσαμε; Επικηρύττουν λέει το εν λόγω άτομο με δύο εκατομμύρια ευρώ! Θέλοντας και μη, ο νους ξαναγυρνάει στην εποχή των Νταβέλη και Κακαράπη. Και κάποιες στιγμές, στα έργα Φαρ Ουέστ, με τις επικηρύξεις κακοποιών, που τοιχοκολλούνταν έξω από τα σαλούν. Μα είναι πράγματα αυτά; Δηλαδή πρώτα ευνόησαν (αν δεν δημιούργησαν κιόλας) τα άτομα αυτού του είδους κι αφού τα άφησαν κι έφυγαν, μετά τα επικηρύττουν με λεφτά της κρισιακής μας περιόδου!!! Όμως η υποψία μας δεν πρέπει να πάει πολύ πιο πέρα απ’ αυτά που εν τάχει  εξέθεσα; Μήπως είναι η όλη υπόθεση ένα καλά οργανωμένο φροντιστήριο Ρουφιανιάς, που κανένα δεν θ’ αφήσει αμέτοχο, ακόμα και στενούς φίλους του εν λόγω , ή έστω συγγενείς του εξ αίματος; Πάει, θα τρελαθούμε, που μας γυρίζουν – με το δέλεαρ των 2.000.000 ευρώ στην εποχή των εφέδων του ελληνικού Φαρ Ουέστ!! Μα «δένουν» αυτές οι… αναπαλαιώσεις, με  την ανικανότητα ή την  απροθυμία αν προτιμάτε των διωκτικών αρχών; Μα δεν υποψιάζουν για την τύχη μελλοντικών «ζωηρών», των χειρότερων εποχών και περιόδων που θα ακολουθήσουν; Δεν ξέρει πια κανείς κοινός νους τι  να υποθέσει. Επιπλέον, όπως γράφω στον τίτλο, μήπως αυτό με τον Ξηρό, είναι η αρχή μιας ρουφιανιάς, που θα  θέσει εκτός μάχης κάθε φιλία, ακόμα και συγγένεια εξ αίματος;

Βεβαίως , μπορεί οι εμπνευστές αυτής της επικήρυξης να έχουν διδαχθεί από την Αμερικανική… κουλτούρα του είδους! Όμως όπως και να ‘χει, αφ’ ενός δείχνει την  εύνοια προς τον Ξηρό, αφετέρου δε την ανικανότητα των διωκτικών αρχών να τον ξαναβάλουν στο  χέρι!! Κι επιπλέον την έλλειψη εμπιστοσύνης προς την δομημένη πολιτεία. Λαμπρά!!!

"Sponsored links"

Με τιμή

Αντώνης Χαρχαλάκης

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις