“Χρωστώ παντού”: Το μήνυμα στο δέντρο με την κρεμάλα ενός υποψήφιου αυτόχειρα στο Ηράκλειο | Φωτός+Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Η απογοήτευση και τα προβλήματα πνίγουν εκατομμύρια πολίτες στην Ελλάδα ενώ οι πολιτικές εξελίξεις δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Το θέαμα που αντίκρυσε ο ιδιοκτήτης ενός λιόφυτου στην περιοχή του Καστελλίου Μεσαράς σχετίζεται με αυτή την πραγματικότητα

Πηγαίνοντας τη Δευτέρα το απόγευμα να ποτίσει τις ελιές του είδε πάνω σε μια ελιά μια κρεμάλα, και χαραγμένο πάνω στην ελιά ένα μήνυμα που ήθελε να αφήσει ο ”υποψήφιος” αυτόχειρας, αλλά όπως φαίνεται ή η προσπάθειά του ήταν ανεπιτυχής, κάτι τον έκανε να αλλάξει γνώμη, ή ίσως απλά δεν πρόλαβε.

"Sponsored links"

Δείτε τις φωτός και το βίντεο:

 

Στην Κρήτη μόνο το 2015, σύμφωνα με όσα έχουν καταγραφεί στον τύπο, 28 συνάνθρωποί μας αυτοκτόνησαν.

Από τις 28 αυτοκτονίες που σημειώθηκαν οι 14 έγιναν στο νομό Ηρακλείου, οι 6 στο νομό Χανίων, οι 5 στο νομό Λασιθίου και οι υπόλοιπες 3 στο νομό Λασιθίου.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που αποφάσισαν να κόψουν το νήμα της ζωής τους του έκαναν με ένα κομμάτι σκοινί ή με ένα όπλο. Πιο συγκεκριμένα 11 άνθρωποι επέλεξαν τον απαγχονισμό και 10 αυτοπυροβολήθηκαν. Τρία άτομα αποφάσισαν να πέσουν από το μπαλκόνι του σπιτιού τους ή του νοσοκομείου, τρεις άνθρωποι δηλητηριάστηκαν και ένας αυτοπυρπολήθηκε.

Πηγή φωτογραφίων και βίντεο: dreamfm.gr

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live