Χωρίς ίντερνετ από τη Nova όλα τα Χανιά – Η εταιρεία δε γνωστοποιεί τους λόγους της βλάβης

Κανένα σχόλιο

Σημαντική βλάβη έχει υποστεί το δίκτυο της Nova (πρώην forthnet) στα Χανιά.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε εδώ και πολλές ώρες (από τις 12 το μεσημέρι) κανείς χρήστης της εταιρείας δεν έχει ίντερνετ στην πόλη των Χανίων

Σε επικοινωνία που είχαμε με υπάλληλους της εταιρείας το μόνο το οποίο μας είπαν είναι ότι υπάρχει πρόβλημα στο αστικό κέντρο δίχως να δίνουν κάποια διευκρίνηση που οφείλεται το πρόβλημα ούτε τη διάρκεια επίλυσής του.

"Sponsored links"

Το βέβαιο είναι ότι η ταλαιπωρία των Χανιωτών είναι πολύ μεγάλη αφού η εταιρεία ούτε ενημέρωσε για τις εργασίες ούτε για τον χρόνο επίλυσης του προβλήματος παραπέμποντας τους πολίτες στη… φόρμα παραπόνων που υπάρχει στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live