Χόρεψαν πεντοζάλη μπροστά από τον Παρθενώνα!

Κανένα σχόλιο

Αποχαιρετώντας το 2022, ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα, έγραψε ιστορία τραγουδώντας τα παραδοσιακά κρητικά κάλαντα και χορεύοντας πάνω στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Με ένα δυναμικό πεντοζάλη το χορευτικό συγκρότημα του Ομίλου έστειλε μήνυμα και ευχές σε όλη την Ελλάδα!

“OI BPAKOΦOPOI ΠATHΣAN TΣ’ AKPOΠOΛHΣ TO XΩMA ΓIA NA AΠOΔΩΣOYNE TIMH MEΣA AΠ’ TON ΠAPΘENΩNA” ήταν η αφιερωματική, χαρακτηριστική μαντινάδα του Μανώλη Γιανναδάκη!

"Sponsored links"

Επίσης την παραμονή της πρωτοχρονιάς έψαλαν τα παραδοσιακά κάλαντα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελαροπούλου, στον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη, στον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, στην Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη και στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου τους υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής του, καθηγητής Αρχαιολογίας κ. Νίκος Σταμπολίδης!

Τον όμιλο συνόδευσε ο Πρόεδρος Γιάννης Πετράκης με τον Λυράρη Τζανή Τζανιδάκη και τον Λαγουτιέρη Δημήτρη Παπαδομανωλάκη.

Δείτε το βίντεο:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live