Χ. Μαμουλάκης: Σε εκρηκτικά επίπεδα η ακρίβεια – Φιάσκο το καλάθι του νοικοκυριού

Κανένα σχόλιο

Δήλωση (on camera) του αναπληρωτή Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη.

«Σε είδη πολυτελείας έχουν μετατραπεί τα προϊόντα πρώτης ανάγκης με τους πειραματισμούς της κυβέρνησης. Αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων από 70% έως και 146% καταγράφονται σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, όπως αποκαλύπτει η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – ΓΣΕΕ. Η ασυδοσία και η παντελής έλλειψη ελέγχων, οδήγησαν το 2022 στην αύξηση της τιμής, με ταυτόχρονη μείωση της ποσότητας της συσκευασίας, σε 238 τρόφιμα.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνείται να προχωρήσει σε παρεμβάσεις μείωσης φόρων και ρύθμισης της αγοράς όπως προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Συνεχίζει μια πολιτική που ενισχύει τα μεγάλα συμφέροντα, αδιαφορώντας για τους δοκιμαζόμενους πολίτες. Νοικοκυριά και επιχειρήσεις δεν βγάζουν το μήνα, ενώ δέκα φίλοι της κυβέρνησης βγάζουν κάθε μήνα όσα έβγαζαν σε μία πενταετία.

"Sponsored links"

Μόνη διέξοδος, η πολιτική αλλαγή και η προοδευτική διακυβέρνηση. H νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις εκλογές και μία νέα οικονομική πολιτική που θα βασίζεται σε: Δίκαιη αύξηση εισοδημάτων, δίκαιη αναδιανομή με τέλος στην αισχροκέρδεια, δίκαιη ρύθμιση χρεών.».

https://www.youtube.com/watch?v=Ar2TNmWhdLY ​

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live