Ψήφισμα από το Επιμελητήριο για τον θάνατο του Μανώλη Λουπάκη

Κανένα σχόλιο

Σήμερα, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, κ. Αντώνης Ροκάκης, συγκάλεσε εκτάκτως τη Διοικητική Επιτροπή, μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Μανώλη Λουπάκη, πρωτοπόρου επιχειρηματία της Χανιώτικης Οινοποιίας και πατέρα του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του θεσμικού φορέα, κ. Ασπασίας Λουπάκη.

Κατά τη συνεδρίαση, τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής ανέδειξαν την προσωπικότητα, τον αγωνιστικό και ακέραιο χαρακτήρα, σε συνδυασμό με την πολυδιάστατη προσφορά του εκλιπόντος αμπελουργού στην οικονομική ανάπτυξη και την εξωστρέφεια των Χανίων.

Η Διοικητική Επιτροπή ομόφωνα αποφασίζει:

"Sponsored links"

1) Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια του θεσμικού φορέα στην οικογένεια του εκλιπόντος και να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα.

2) Αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

3)Να κατατεθεί χρηματικό ποσό σε Κοινωφελή Ιδρύματα της Π.Ε. Χανίων

4) Να κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του εκλιπόντος

5) Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τύπο

6) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του εκλιπόντος στην προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Χανίων

Ο Πρόεδρος

Αντώνιος Ροκάκης

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live