Ψήφισμα Δήμου Χανιων για τον Μιχάλη Ντάλλα: “Ένας ικανότατος, ανιδιοτελής αυτοδιοικητικός”

Κανένα σχόλιο

Ο Μιχάλης Ντάλλας, αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Βιρβιδάκη, ήταν κοινή πεποίθηση ότι ήταν ένας άνθρωπος που ζούσε για την αυτοδιοίκηση. Ο αναπάντεχος θάνατός του, δεν άφησε ασυγκίνητο το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο σήμερα πηρε ομόφωνη απόφαση και εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στα χρόνια προσφορά του στα του δήμου:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην Αντιδημάρχου Μιχαήλ Ντάλλα, ο οποίος έφυγε πρόωρα.  Υπήρξε ένας ικανότατος αυτοδιοικητικός, συνεπής και ανιδιοτελής, με αποδεδειγμένο ήθος, που τίμησε με τις πράξεις του τις θέσεις ευθύνης που του εμπιστεύτηκαν οι δημότες των Χανίων.

"Sponsored links"

Αναθέτει στον κ. Δήμαρχο τις παραπέρα ενέργειες σύμφωνα με το νόμο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live