21.8 C
Chania
Τρίτη, 21 Απριλίου, 2026

Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης ενάντια στη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία και στη χρησιμοποίηση της Βάσης της Σούδας

Ημερομηνία:

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης με αφορμή την απειλούμενη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία,  εκφράζει την πλήρη αντίθεση του και καλεί την Κυβέρνηση η οποία έχει την ευθύνη της χάραξης και άσκησης της εξωτερικής πολιτικής,  να μην επιτρέψει την εμπλοκή της χώρας μας στις πολεμικές επιχειρήσεις και τη χρήση των στρατιωτικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται σ΄ αυτήν.   

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

2 ΣΧΟΛΙΑ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τεχνοφασισμός: Γιατί το μανιφέστο της εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης και παρακολούθησης Palantir ανησυχεί τους επικριτές

Η αμερικανική εταιρεία ανάλυσης δεδομένων Palantir Technologies έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις...

RealPolls: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ φθείρει τη ΝΔ – Πάνω από 15% το ΠΑΣΟΚ, 5,4% το ΜέΡΑ25 πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ

Eνδιαφέρουσες απαντήσεις για την επιστροφή της υπόθεσης του ΟΠΕΚΕΠΕ...

Ο Σι δηλώνει για πρώτη φορά ότι τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά

Ο Κινέζος Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ δήλωσε τη Δευτέρα ότι...