Ψήφισμα του Δήμου Μυλοποτάμου για τα περιστατικά ακραίας βίας που συμβαίνουν στην περιοχή

Κανένα σχόλιο

Tο Δημοτικό Συμβούλιο Μυλοποτάμου εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

«Ο Δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου  Μυλοποτάμου εκφράζουν τη λύπη τους και την αγωνία τους για τα περιστατικά ακραίας βίας που συμβαίνουν στην περιοχή. Καλούν όλους τους Μυλοποταμίτες να απομονώνουν τις βίαιες συμπεριφορές, οι οποίες δεν συνάδουν με τον πολιτισμό και τις Παραδόσεις μας. 

Εκφράζουν την ανάγκη να ιδρυθούν στο δήμο μας δομές ψυχικής υγείας και να δυναμώσουν οι δομές πρόνοιας και εκπαίδευσης. Ζητούν τη συμπαράσταση του κράτους με παρεμβάσεις που θα συμβάλλουν αφενός μεν στην αντιμετώπιση βίαιων συμπεριφορών αφετέρου στη διενέργεια κοινωνικών ερευνών για τον πλήρη εντοπισμό των κοινωνικών προβλημάτων και τη χάραξη πολιτικών αντιμετώπισης σε συνεργασία με το δήμο.

"Sponsored links"

Είναι επιτέλους καιρός συμπεριφορές που δημιουργούν ιδιαίτερα αρνητική εικόνα για την περιοχή μας να εξαλειφθούν και τόσο οι δημότες όσο και οι επισκέπτες μας να απολαμβάνουν τις ομορφιές του τόπου μας, την ιστορία και τον πολιτισμό μας».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live