Το ψωμί, το παξιμάδι και η κρητική διατροφή είναι έννοιες, που η μία συμπληρώνει την άλλη στο καθημερινό τραπέζι, όπως τονίστηκε στην Πύλη Σαμπιονάρα, στα Χανιά, στο εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργανώνουν χθες, σήμερα και αύριο για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων οι αρτοποιοί και οι «Μύλοι Κρήτης».
Η συνταγή του ψωμιού είναι απλή, όμως τα διαφορετικά είδη αλεύρων σήμερα επιτρέπουν στην αρτοποιία να εξελίσσεται διαρκώς, με νέα εξαιρετικά προϊόντα ποιότητας, για όλη τη διάρκεια της μέρας.
Βαγγέλης Φυντριλάκης-neatv.gr