Ωραίοι οι Γερμανοί

Κανένα σχόλιο

Φοροδιαφεύγουν! Έχουν off shore αδήλωτες στην Μάλτα και αλλού και η Fraport τους, αγοράζει τα Ελληνικά Αεροδρόμια αλλά πληρώνουν την αγορά αυτοί που τα πουλάνε. Δηλαδή οι Έλληνες. Και πουλάνε και πληρώνουν. Αφού το δάνειο για την «επένδυση» θα είναι από Ελληνική Τράπεζα που ανακεφαλαιοποιήθηκε με το αίμα των Ελλήνων πολιτών.

Μας βάζουν να δουλεύομε αλλά να μην εισπράτομε. Πρώτα λέει θα πληρώνουμε και μετά θα εισπράτομε. Και πώς μωρέ θα πληρώνομε χωρίς να εισπράτομε; Γι’ αυτό εκάνατε την Ελλάδα ένα απέραντο Άουσβιτς σας αυτό το Άουσβιτς που χρηματοδοτούσε η αγαπημένη τους Τράπεζα για την σωτηρία της οποίας μας βάλανε στην ΟΝΕ και μας πίνουν το αίμα μας, σαν γοτθικός Μινώταυρος. Την περιβόητη Deutsche Bank βασικός χορηγός του Άουσβιτς το 1940. που για την διάσωσή της έχουν μετατρέψει τώρα όλη την Ελλάδα σε ένα νέο Άουσβιτς.

Και ο Τσίπρας γελά και παίρνει συγχαρητήρια απ’ τον δυνάστη του λαού μας που τον τίμησε (άδικα) με την ψήφο του. Απ’ τον Ναζί Σόιμπλε! Λέγεται, πως ο πατέρας του ήταν Ναζί αλεξιπτωτιστής που σκοτώθηκε στην Μάχη του Μάλεμε. Λέγεται, εσείς, ψάξτε το να το επιβεβαιώσετε!
Εμείς δεν το υπογράφομε, αλλά λέγεται!

"Sponsored links"

Α.Ρ.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις