Όλα τα ιδρύματα για παιδιά είναι «κακοποιητικά» λέει η αρμόδια υφυπουργός

Κανένα σχόλιο

«Όλα τα ιδρύματα είναι «κακοποιητικά γι’ αυτό θα πρέπει η χώρα μας να αποκτήσει ευρωπαϊκή κουλτούρα και τα παιδιά να πηγαίνουν σε ανάδοχες οικογένειες. Να γίνει αποϊδρυματοποίηση όπως συμβαίνει σε όλες τις προηγμένες χώρες της Δύσης». Η δήλωση αυτή δεν έρχεται από τον χώρο των αλληλέγγυων, αλλά από το πλέον αρμόδιο πρόσωπο της κυβέρνησης, τη Δόμνα Μιχαηλίδου, υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Για να λέει η υφυπουργός ότι ΟΛΑ τα ιδρύματα είναι «κακοποιητικά», έχει πλήρη συναίσθηση αυτού που λέει και προφανώς στηρίζεται σε στοιχεία και καταγγελίες.

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά στην υπόθεση της «Κιβωτού», πέραν από τη διερεύνηση των συγκεκριμένων καταγγελιών, ερευνώνται επίσης:

"Sponsored links"

  • Οι αντιδικίες και οι αθέμιτοι ανταγωνισμοί μεταξύ των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που συντηρούν δομές για τη φιλοξενία παιδιών.
  • Η συμπεριφορά των επικεφαλής, αλλά και των υπαλλήλων που εδράζονται σε αυτές.
  • Οι εσωτερικοί κανονισμοί που ισχύουν σε κάθε δομή και αν η λειτουργία αυτών στηρίζεται σε ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές.

Πάντως, στη ΓΑΔΑ γελούσαν χθες ακούγοντας τον Πατέρα της «Κιβωτού» να δηλώνει ότι δεν γνώριζε τίποτα για τις καταγγελίες που ήδη βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Δ.Β.

ieidiseis.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live