15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Όλοι είναι έκπληκτοι με τον Στάθη Παναγιωτόπουλου όμως όλοι έσπευδαν να δουν το “απαγορευμένο” βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Ημερομηνία:

Αυτό μας είπε φίλος αναγνώστης της εφημερίδας θέλωντας έτσι να δώσει έμφαση στην υποκρισία καναλιών και δημοσιογράφων.

Όπως μας είπε δεν έχουν περάσει δα και τόσα χρόνια από τότε που κυκλοφορούσε στα περίπτερα το “απαγορευμένο” βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Βεβαίως, το βίντεο αποδείχτηκε ότι ήταν σκηνοθετημένη ταινία, όμως ο κόσμος όταν έσπευδε να το αγοράσει, πίστευε ότι αυτό που θα έβλεπε ήταν βίντεο το οποίο είχε διαρρεύσει με την σταρ της εποχής δίχως τη συναίνεσή της. Έσπευδε να το αγοράσει εν γνώσει του και ίσως και για ένα επιπλέον λόγο επειδή πίστεψε ότι έβλεπε κάτι για το οποίο δεν υπήρχε συναίνεση. Το χωρίς συναίνεση ήταν το “απαγορευμένο”. Σα τον “απαγορευμένο καρπό”, μια αμαρτία που όλοι ήθελαν να γευτούν. Έτσι τουλάχιστον προμοταρίστηκε με τις όποιες αντιδράσεις να είναι περίπου περιθωριακές.

Πάνω στην επιτυχία του συγκεκριμένου βίντεο – βίντεο το οποίο προμοταρίστηκε ως βίντεο διαρροής που κυκλοφόρησε εμπορικά η εταιρεία χωρίς τη συναίνεση των ανθρώπων που συμμετείχαν – ουσιαστικά γιγαντώθηκε η εγχώρια ελληνική πορνοβιομηχανία που εκφράζεται μέσω της εταιρείας Sirina η οποία και κυκλοφόρησε το βίντεο.

Προφανώς λοιπόν το πρόβλημα είναι βαθύτερο…

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη: 27χρονος μαχαίρωσε 43χρονο επειδή του έκανε παρατήρηση

Αιματηρό επεισόδιο, με τον τραυματισμό ενός 43χρονου καταγράφηκε το βράδυ της...

ΣΥΡΙΖΑ: Συναγερμός και οδηγίες από Κουμουνδούρου στους υποψήφιους ευρωβουλευτές μετά το «ολίσθημα» του Βασίλη Κασσελάκη

Καμπανάκι σήμανε στην Κουμουνδούρου μετά τις δηλώσεις του εξαδέλφου του προέδρου...